ASFA Photo courses _PFH_Tsepelovo #1

To Asfa Photo Courses σε συνεργασία με το Photometria International Photography Festival «κάνει σπίτι του» για μια βδομάδα τον καλλιτεχνικό σταθμό της ΑΣΚΤ στο Τσεπέλοβο στα Ζαγοροχώρια των Ιωαννίνων με το καλοκαιρινό εργαστήριο “Postcards from home”. Εισηγήτριες του εργαστηρίου είναι η Λία Ναλμπαντίδου και η Φωτεινή Παπαχατζή. 

Στο καλοκαιρινό εργαστήριο “Postcards from home” οι συμμετέχοντες θα διερευνήσουν την έννοια του σπιτιού σε σχέση με τις προσωπικές τους επιλογές: η επιστροφή στο ‘πατρικό’, στο χωριό, η μετανάστευση, ο οικείος τόπος κι ο ανοίκειος, η φύση ως σπίτι κλπ.

Η έννοια του σπιτιού παρέχει ένα πλαίσιο για ένα ευρύ φάσμα φωτογραφικών προσεγγίσεων.

To “Postcards from home” είναι ένα εγχείρημα που οργανώνει μια διεθνή καλλιτεχνική κοινότητα που αναστοχάζεται και δημιουργεί με θέμα την έννοια του σπιτιού.

Σε ποιους απευθύνεται

Το εργαστήριο απευθύνεται σε φωτογράφους που επιθυμούν να συνδυάσουν τη δημιουργική διαδικασία με την παραμονή τους στο Τσεπέλοβο και ότι αυτό συνεπάγεται: βόλτες στη φύση, γνωριμία με τον τόπο και τους κατοίκους του, συμμετοχή στο 3ήμερο παραδοσιακό αυθεντικό πανηγύρι. Περισσότερα εδώ 

This year I have started a collaboration with ASFA Photo courses, a lifelong learning program in photography of the School of Fine Arts. The first workshop is going to be in Tsepelovo, Epirus. 

Using Format